6 maj, 2024

Nagellack från KOH Cosmetics

För några veckor sedan beställde jag två nagellack från Koh Cosmetics, ett holländskt företag med otroligt fina nagellack. Webshoppen var på holländska, så jag lyckades missa steget där min order blev bekräftad – men betalade ändå med PayPal. Så efter kanske två veckors väntan mailade jag dem och frågade var min beställning tagit vägen. Givetvis hade de ingen order i sina system, men de hittade min PayPal-betalning åtminstone så…

Här är de slutligen!

Jag beställde blålila Blue Universe och gröna Green Stardust!, vilket kanske var lite fantasilöst av mig med tanke på NfuOhs flakelack. Koh har grymt många vackra lack, typ 140 st, men också en webshop som är svår att få översikt på de olika lacken. Dessutom är de dyra, 14,95 euro plus frakt! Så även om jag är nöjd med Blue Universe hade jag nog kunnat valt ett roligare lack än Green Stardust!

Men lacken kommer i en liten ask, jag vet inte om färgerna är bestämda eller om jag fick ett vitt och ett svart för att det var två st. Inuti finns en liten liten solfjäder, med lite information om lacken. Tydligen är det Topaz/Topas i dem.

Själva appliceringen är helt ok. borsten är liiite för kort så jag är inte helt nöjd med det heller. Tre lager fick jag använda för att få det att täcka. Men det torkade fort och nu såhär på tredje dagen sitter de fortfarande utan att ha chippat eller flagat.

Nu, bildspam på naglarna. Som ni ser är det svårt att fånga dem! Blue Universite är en blålila färg, inte åt det röda hållet, innehållandes röda flakes som syns fint på nageln. Green Stardust! är mer neutral,  olivgrön bas med ljusare gröna flakes. Inte riktigt lika uppseendeväckande alltså, men helt ok det också.

Jag skulle gärna ha fler av dessa lack, men är ändå tveksam med tanke på priset. Men läs mer här om Koh och hur man handlar i deras shop!

Om du kollar denna Google-sökning, finns bättre bilder på Blue Universe och Green Stardust!

 

2 tankar på “Nagellack från KOH Cosmetics

Kommentarer är stängda.