27 april, 2024

Orly Star Spangled

orly-starspangledHar just nu Orlys Star Spangled på naglarna. Alla mina naglar har gått av eller skivat sig, så nu är de alla korta utom tummen. Så jävla trist, men de växer nog ut så småningom. Detta är iaf ett riktigt supersnyggt lack, med glitter inbyggt liksom som inte är så plågsamt att få bort. Mycket lättmålat och vackert!

Förresten, jag får ont i huvudet numera om jag inte dricker kaffe. Dessutom tog det ungefär en månad innan finnarna kom tillbaka efter att jag slutat med B5. Så jag ska börja med dem igen! Det var dagens intelligenta tankar det! :D

Har annars bara skrivit ut fakturorna och adressetiketterna och satt etiketter på alla kuvert idag. Imorgon ska jag och Anders packa lack hela dagen och se till att de kommer iväg före kl 18. Förhoppningsvis ska ni få era Zoya-lack på onsdag, senast torsdag!

3 tankar på “Orly Star Spangled

  1. Mycket snyggt!
    Hittade förresten en rabattkupong från stället som fyller på patroner, det heter Cartridge World. Fyller på både bläck- och laserpatroner.
    Var dock beredd på att din skrivare/dator kommer säga att den är tom ändå, trots att du fyllt på den. Antar att det är det där chippet på patronen som tror att den är tom, den fattar ju inte när man fyller på den.
    Kostade 149 kr för vår.
    .-= » SaintBellas senaste inlägg: Eotd: Blue eyed girl. =-.

Kommentarer är stängda.