15 maj, 2024
Okategoriserade

B5 från Clearly Gone

I söndags beställde jag en burk med B5-pulver från Clearly Gone. 300 ml kostar med frakt och postförskottsavgift 278 kr och jag fick det idag alltså.

Vitamin B5 är en ofarlig vitamin som finns i nästan all mat. Tyvärr är mängden väldigt låg. Man skulle till exempel behöva äta hela 6000 avokadofrukter för att få i sig tillräckligt mycket för att påverka huden. Det finns även vitamin B5 i vissa hälsokostbutiker men även de brukar vara av låg dos och är inte alls menade att påverka huden. Att använda de produkterna för att minska talgproduktionen skulle bli väldigt dyrt och ibland innehåller de ämnen som kan vara farliga i för stor mängd.

Det finns som tur väl är en produkt med vitamin B5 som är gjord just för att minska produktionen av talg. Den heter Clearly Gone och är baserad på Dr Lit-Hung Leungs forskning. Dosen är exakt samma som visade sig vara så effektiv i studien.

När du äter Clearly Gone så minskar talgproduktionen och huden börjar sakta men säkert bli bättre. Man brukar förvånas över att huden även ser jämnare och fräschare ut, den får en annan lyster.

Så nu tänkte jag blanda i en tesked pulver tre gånger om dagen i ett glas vatten och se vad som händer. Som ni ser på bilden har jag en hel del hudproblem. Pigmentfläckar och ärr och finnar. Så idag ser det alltså ut så här, vi får väl se hur det ser ut om en månad ungefär! Thank god för smink!

Uppdatering: Yuck, vidrigt!!


10 tankar på “B5 från Clearly Gone

  1. Å detta kommer jag följa med spänning. Min hud har totalt havererat så jag söker efter allt som kan tänkas hjälpa!!

  2. Det vore jättekul med lite uppdatering, om du anser att det blir någon skillnad. Jag har nämligen bestämt mig för att köpa denna produkt, men det får vänta tills efter sommaren.

    Mvh Elin

  3. Kan man få se lite resultat kanske? Varit inne här ett par ggr utan att se några stora uppdateringar :D

  4. Hej!

    Jag fick min burk igår och startar idag, blev ditt pulver lite smått klumpar som man behövde röra om riktigt ordentligt för att bli av med? Undrar om mitt kankse är gamalt lr så,lite smått skeptisk.
    Köpte från en annan hemsida vitamin-b5.se

    tack…

  5. Ruthiiee: Ja, det är klumpigt. Låt det stå en stund så det löser sig helt, sedan går det att dricka utan problem. Det är inte gammalt – du behöver inte vara skeptisk! :D

  6. Har också funderat på om pulvret kan vara något – är alltså nyfiken på om det hjälpte…?

    Du kan väl maila om det om du inte vill svara här?
    .-= » Prinsessans senaste inlägg: Lite låg =-.

  7. Prinsessan: Jag har skrivit om B5 flertalet gånger. Det fungerar, tro mig! Men jag använder Vekk nu istället, det är billigare.

Kommentarer är stängda.