orly-cottoncandy-1

Vad härligt det är att sitta vid mitt skrivbord med fönster ut mot gatan och titta på regnet som vräker ner? Älskar regn på sommaren, det doftar alltid så gott efteråt…

Idag vill jag visa er ett riktigt sommarlack, ljuva rosa Orly – Cotton Candy. En riktig spunnet-socker-rosa nyans, även om det var svårt att få fram den rätta nyansen här på solbilderna. Det här lacket kom i kollektionen Sweet Spring Collection 2010, tillsammans med bland annat Gumdrop, Lemonade, Lollipop och Snowcone. Länkarna leder till mina tidigare swatcher av dessa lack. Ljuva pasteller allihopa alltså.

Orly brukar har väldigt bra formula – för att inte tala om penseln – men här ser ni att den var ganska bedrövlig. Jag har ändå använt 3 lager för att jämna ut finishen men det blev tyvärr inte bättre än så här. Flammig och randigt, trist! Kanske med ett annat baslack hade resultatet blivit bättre. Lite seg torktid också, men inget annat att förvänta efter tre lager antar jag.

Men färgen är söt och klär mina numera solbrända händer.

Vad tycker du om detta? Rösta ovan och ge mig din värdefulla åsikt bland kommentarerna!

English: Orly – Cotton Candy, sweet pink with a pretty horrible formula.

orly-cottoncandy-2orly-cottoncandy-3orly-cottoncandy-4orly-cottoncandy-5orly-cottoncandy-6

Comments are closed.