2 maj, 2024

Favoriter i repris: Topp 3 Gröna Mejker

Sofia är tokig i grönt och vill se mina topp 3 favoriter! Egentligen är det ju hon som ska välja sina favoriter av mina mejker! Men ok, jag gör ett försök så får vi se om ni hittar snyggare eller håller med mig.

22 februari 2008

28 november 2008

24 augusti 2008

[internt]. Jag anser inte att ’hon’ är dum i huvudet, hon är världens vackraste och det vore tråkigt om hon plastade till sig. Förlåt, jag blev lite ilsk… [/internt]

4 tankar på “Favoriter i repris: Topp 3 Gröna Mejker

  1. vilka underbara sminkningar….. jag blir helt salig. den i mitten med lila vae UNDERBAR!

  2. Åh, vad härligt! Gud vilka fina mejker du gjort. Min favorit är dock den första, vilken grymt snygg mejk, färgerna var helt grymma! Fast ska jag vara ärlig så gillade jag alla tre. Du är verkligem grym Karin!
    Jag ska inte låtsas som om jag inte känner till din och dib bästis fnurra på tråden, för det gör jag. Vet dock inte på vilket ben jag ska stå men har insett att hon ändå gör som hon vill vad vi än tycker. Hon är fin och kommer nog bli ännu finare. Det tror jag iallafall, eller?

  3. Lina: Tack!! :D
    Sofia: Haha, just for you! :D Grönt är kul att leka med!
    Angående det andra, vi har växt ifrån varann helt enkelt. Du behöver inte ta ställning, du är hennes vän och ni har mer gemensamt. Jag tycker inte det är fint vad hon vill göra, men som vilken sann vän som helst kommer jag ändå stötta henne om hon gör det.

  4. Super snyggt! Du är så duktig på det här med ögonskuggor. Alla tre är jättefina men min personliga favorit blir den längst ner. Väldigt effektfull och snygg sminkning!

Kommentarer är stängda.