23 april, 2024

La Bella Vernice – Birthday Girl

labellavernice-birthdaygirl-1

Idag tänkte jag fortsätta visa er lack från La Bella Vernice!

Detta är en väldigt rolig glittertopper, La Bella Vernice – Birthday Girl från It’s a Girls World Collection. Det här är verkligen en riktig favorit, glitter i neonfärger i olika former och med en klar bas. Det är stora turkosaoch rosa sexkantiga glitter, mindre bitar av limegrönt och massor av smått glitter i samma tre färger. Roligt och jag tycker faktiskt inte att det blir kaotiskt! På La Bella Vernices hemsida ser ni också hur det ser ut ovanpå vitt, jag tycker helt klart det är snyggare ovanpå svart.

Vad jag minns använde jag tre lager för att få så mycket glitter som jag ville ha. Det var lite svårfiskat och inte så lätt att få ut jämnt på nageln. Men det gjorde inte så mycket tycker jag, det är rätt fint när det är oregelbundet.

Den här typen av glittertoppers älskar jag! Vad tycker du? Rösta ovan och säg vad du tycker bland kommentarerna!

Köp La Bella Vernice – Birthday Girl  här!

English: La Bella Vernice – Birthday Girl, such a fun glitter topper with glitter in turquise, pink and lime green. Love it!

labellavernice-birthdaygirl-2labellavernice-birthdaygirl-3labellavernice-birthdaygirl-6labellavernice-birthdaygirl-4labellavernice-birthdaygirl-5

 

8 tankar på “La Bella Vernice – Birthday Girl

Kommentarer är stängda.