28 mars, 2024

Nytt inför våren!

Häromveckan fick jag chansen att i samarbete med Zalando.se testa deras webshop! Det blev lite nytt inför våren, på tiden!

Zalando har kanske Europas största garderob av kläder och skor, men de har även massor av inredning, accossoarer, smycken mm. Tyvärr inget smink (just nu) eller någon elektronisk skönhetspryl (som en oral-b eller Clairsonic) som naturligt passar in här i bloggen, i den kategorin är ju Asos bättre. Men då jag länge velat ha en ny handväska blev det i den kategorin mitt letande fokuserades.

Zalando har ett väldigt smidigt sorteringssystem måste jag säga, inte bara kategorin Handväskor utan också möjlighet att sortera på färg, pris, material på inner- och yttersidan, märke och sorts väska. Jag sorterade inom material – skinn eftersom skinnväskor åldras väl och håller länge. Jag var också ute efter en svart eller mörkt brun med spännande detaljer samt utrymme för min Canon, allt junk man släpar med sig, framtida platta och andra saker som jag känner för att släpa med mig.

Väskan jag valde kommer från Loxwood (slutsåld modell, men det finns liknande kvar) och har fina röda sömmar och påminner lite om en Birkin med en stor nypa fantasi och vilja. Tyvärr lite mindre än jag föreställde mig, men jag får ju plats med plånbok, mobil och en liten necessär med sånt som behövs åtminstone. Lite för korta remmar också, jag föredrar att bära väskan på axeln men förhoppningvis kommer det fungera. Mycket fint material iaf, känns gediget sytt!

zalando-1

zalando-2zalando-3zalando-4zalando-5

Jag beställde dessutom nya solglasögon från Anna Field och ett turkost armband med texten Sometimes I Wonder What’s Behind The Clouds.

Jag beställde förra fredagen, så det gick ju rätt snabbt också!

Överlag är jag nöjd med mitt köp! Jag hoppas att jag inte kommer ångra mig framöver! Hoppas de utvecklar skönhetsavdelningen framöver, nu var det lite väl fattigt tycker jag. Men sidan är lättnavigerad, snabb och inte en massa språkkrockar som irriterar.

Har du handlat från Zalando?

English: In co ooperation with Zalando I got a new handbag from Loxwood and sunglasses and a bracelet. The bag is well sown but maybe a tiny bit to small for my needs. 

4 tankar på “Nytt inför våren!

  1. Snygga solglajjer! Väskan är inte riktigt i min smak och som väskmodet ser ut nu är det typ hopplöst för mig att hitta en väska jag kan tänka mig. Föredrar nämligen väskor jag kan hänga snett över axeln så jag får händerna fria och jag vill ha bra ytterfack med blixtlås. Väskan ska vara stor nog att hålla en pocketbok och bra innerfack så jag kan ha min astmamedcin med mig där (ett måste).

    Men jag letar vidare. =)

    1. Nej, det där med väskor är svårt. Jag tycker ju att de här remmarna är för korta så inte riktigt nöjd tyvärr. Men annars är den väldigt rymlig.

      Lycka till i din jakt! :D

Kommentarer är stängda.