Det är söndag och har du tid att surfa bloggar har du säkert tid att rösta lite, eller? ;-)

Jag behöver lite feedback! Vilka kategorier av inlägg tycker du är bra här? Vad vill du läsa mer om? Mindre av? Rösta på de tre kategorier du gillar bäst i pollen nedan och berätta gärna bland kommentarerna vad du vill ha mindre eller mer av.

TACK! <3


 1. Gillar alla inlägg ju. Kommenterar sällan då jag följer dig via feedly, men desto oftare kommenterar jag på instagram. Ha det fint!

 2. Hej Karin!

  Läser ofta, röstar aldrig. Eller jo, nu gjorde jag ju det, men aldrig i vanliga fall, när det gäller lack :-). Jag är väldigt ofta grymt imponerad över dina mejker, så om jag ska önska något så vore det mera information om _hur_ du använder alla produkterna. _Hur_ gör man för att få det så snyggt liksom…

  Hälsningar en som inte alls kan måla sig :-(

  • Tack för feedbacken Åsa!
   Menar du att jag ska vara tydligare hur jag gör i inläggen med mejken (consider it done) eller vill du ha ett inlägg där jag berättar? Tack oavsett! :D

 3. men åh det där var ju jättesvårt karin! bara tre saker :O läser allt du skriver, finns inget som inte är intressant. det jag ägnar minst tid åt är nog recensioner (av produkter t.ex. hudkräm, tvål o sånt) och no poo.

 4. Vad svårt att bara välja två! Nu valde jag nagellack (obviously) Usch & Deshi och privata tankar , men jag hade gärna valt att läsa mer om böcker och se dina foton också (fast dom njuter jag ju av på Instagram nu för tiden) Tycker det är lite spännande med No Poo också men produktrecensioner är nog det som intresserar minst eftersom jag ändå inte har råd att köpa några produkter. Jag tycker dock inte att det är nånting i bloggen du behöver ändra på.

  • Tack för din feedback!
   Nu recenserar jag ju väldigt sällan dyra produkter (förutom från Clinique), många nopoo-grejer jag recenserar är ju rätt billiga. Men jag förstår din inställning och aversion, är inte heller förtjust i recensioner…

 5. Läser varje dag och hur kan du mena att man bara skulle klicka i 3…;)
  Tog naglar,no poo och foton, men vill inte vara utan tex böcker och mejk mm

  • Jaa jag vet, men jag ville veta vad som var populärast. Hade ni fått välja alla hade det nog inte blivit så tydligt tror jag… =) Tack för din feedback!

 6. Älskar ju dina nagellacksbilder, mejker och tips mest, speciellt som jag också är No Poo:are. Men jag måste slå ett slag för dina katter, älskar dem! Böcker läser inte jag, så recensionerna har jag aldrig läst måste jag erkänna… Tycker även att du tar mycket vackra bilder, och det är ju alltid trevligt! Men nagellacksknläggen och mejkerna är ändå mina favoriter.

Comments are closed.