essie-loophole-1

Nu visar ALLA nagelbloggar OPI Push and Shove. Baah, humbug, som om du skulle behöva ett baslack för att få till den kromade ytan? Eller som om de skulle vara ensamma med kromlack? Pah!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Här mina damer och herrar ser ni Essie – Loophole! Säkert 100 år gammalt lack men otroligt fint! Min flaska var bara halvfull så jag har säkert använt det en hel del men inte visat tidigare. Ytan är riktigt silvrig och chromad, möjligen att jag hade behövt polera naglarna eller använt en ridgefiller under för att slippa ränderna i nageln. Men det gör mig inte så mycket.

2 lager, kräver lite försiktighet för att det inte skulle bli randigt men ändå lätt att använda. Och lätt att få snygga kanter med!

Jag gillar detta helt klart! Silverkromade naglar är riktigt vackert, inget snack om den saken.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Essie Loophole, OPI is not new to the chrome finish!

essie-loophole-2essie-loophole-3essie-loophole-4essie-loophole-5essie-loophole-6

  1. Haha, javisst kommer man tröttna på Push and Shove snart ;) Jag gillar finishen på Loophole, men inte färgen. Likadant med P&S fast finishen är cool är färgen tråkig…

  2. Tack för att du visade det här! Jag var säker på att det fanns nåt annat lack än PaS därute! De recensioner jag läst om det verkar inte bra.. Jag vill att ett lack ska sitta minst tre dagar iallafall. Undrar om det här går att få tag i ännu? Silverkrom e ju så fint!

Comments are closed.