tors-2301-1

Heh, jag är lite efter med mina mejker! Har inte riktigt fått plats med dem. Så detta är torsdagens mejk – från förra veckan!

Här har jag enbart använt Volga från Make Up Store samt svart eyeliner. Mer än så blev det inte denna dag, men det fick duga. Volga är väldigt mångsidig, gillar att det skiftar i olika färger. Men jag har ännu inte lärt mig bemästra det, det creasar väldigt snabbt (liksom Mac Club och Too Faced Label Whore också gör) och är svår att få jämn. Men jag älskar bruna skuggor som ni vet!

Nu syns det inte på bilderna, men jag har fel nyans på min foundation. Den är liiite för mörk, eländigt att det aldrig går att hitta rätt i nyansdjungeln…

English: Volga from Make Up Store, love this shadow but it creases. 

tors-2301-2tors-2301-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay Matte Foundation
Rouge:  Benefit – Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Volga
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Lumene Eyebrow Pencil
Eyeliner: Eyeko Eyeliner

Läppar: Face Stockholm – Jasmine

Attityd: Inte direkt taggad…