nubar-cactus-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hoppas du haft en underbar vecka så här långt? Jag är ju på jobbet idag, första dagen för vintern med snö – så håll tummarna är du gullig!

Lägg till din länk nedan om du är med, krånglar det kan jag hjälpa dig senare i eftermiddag. Försök anmäla dig före 21!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ett lack som slog knock på mig i måndags när jag swatchade lack. Nubar – Cactus från Wild West Collection. OMG så vackert det här är! En helt uuuunderbar grön nyans och så guldskimret i det – åh jag älskar det. Påminner om LA Girlslacken men inte riktigt samma nyans på skimret. Det är så grymt snyggt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, jag kommer givetvis bära detta igen!

Här är det två lager över ett annat lack, mycket lättlackat och lätt att få snygga kanter. Torkade snabbt och inget annat att anmärka på. Älskar det!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Welcome to Green Wednesday! Im showing wonderful Nubar Cactus today – I am totally in love with it! You can participate too!

nubar-cactus-2nubar-cactus-3nubar-cactus-4nubar-cactus-5nubar-cactus-6nubar-cactus-7

[inlinkz_linkup id=361312 mode=1 pageSize=700]

 1. Åh jag gillade verkligen det här! Snygg färg med underbart skimmer. Jag är med idag. Mitt bidrag skiftar mellan blått och grönt men hoppas att jag får vara med ändå :)

 2. Kan bara hålla med dig! Så vacker att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Håller självklart alla tummar för att det går bra i vintervädret!
  Jag är med idag med lite nail-art inspirerat av en bok :)

 3. Det var längesen jag beställde något Nubar men det här vill jag verkligen ha. Älskar guldskimret i lacket. :)

  Jag är med och visar vårkräm.

 4. Jag älskar skimret och den gröna nyansen på dig, men mina händer passar inte riktigt i sån grön tyvärr :/ Jag ser liksom lite sjuk ut då, haha! Jag är med idag såklart :)

 5. Jag gillar Cactus, kanske mer på dig än på mig till och med. Fina bilder! Och så är jag så klart med på grön onsdag. Jag har till och med gröna naglar ”på riktigt” i och med att GTO från Darling Diva sitter kvar. :D

 6. jättecoolt lack Karin! du skriver att du har det över ett annat lack, täcker det inte på egen hand?
  jag är med idag med ett duokromt lack som jag hoppas du godkänner. är riktigt grönt i vissa ljus men helt lila i andra :D

  • Tack! Jodå, det täcker på två lager, lackade om med det nu ikväll! Jag swatchade det bara i måndags och då la jag det över ett annat lack.
   Kul att du var med! =)

 7. Denna har jag, denna har jag! :D
  Ska använda mitt exemplar till nästa onsdag tänkte jag.
  Jag är med idag, med ett lack jag köpt av Nailmail, Diamond Cosmetics. Mums säger jag!

Comments are closed.