26 april, 2024

Dagens: Avund

Idag är jag avundsjuk på alla de som får ligga kvar i sängen och lyssna på regnet istället för att behöva springa omkring i det ute! Men det går bra hittills, det är lugnt ute och lätt att parkera budbilen etc. Däremot sitter jag nu här i soffan, med laptopen i knät och med Anders som lagar mat åt mig där ute i köket!

Inspirationen sprutar klockan 6 på morgonen! Efter en kopp kaffe framför morgonrapport, en dusch och lite småprat med katten blev det följande gröna mejk! Gör jag er avundssjuka nu? :P

Jag fick ju nya penslar med Manlypaletten och en av dem är ganska platt. Den har jag använt idag då jag försiktigt målade från den inre ögonvrån utåt, utan att måla den yttre ögonvrån. Den fick lite vit skugga i form av Vanilla från MAC. Tog också lite blågrön kajal i vattenlinjen för att förstärka looken. Svart mascara och BrowZings från Benefit fick avsluta mejken!

13 tankar på “Dagens: Avund

  1. Häftig sminkning! Tycker att det är en spännande teknik du har använt och skuggan ser verkligen ut att kunna heta green of envy… Vad är det för skugga? Jag är ett blindstyre och hittar det inte i texten…

  2. Otroligt läckert, intressant teknik, gillar den skarp. Kände genast att jag måste prova samma teknik med en av mina lila skuggor….
    Den gröna skuggan verkar jättefin, var är den ifrån? Håller nu tummarna för att du inte säger Manly paletten, då kommer jag att bli lite extra avis på den!

    Linas senaste bloggpost: Naturligt med en twist: Purple Stain

  3. Vilken härlig och annorlunda sminkning!

    Svar: Ja visst är hon söt? Kan inte fatta att vi äntligen skaffat en bengal efter fler år av funderande. Kram Sandra

  4. Grönt är ju alltid snyggt och denna mejk var såklart inget undantag. Jättehärlig grön nyans som verkligen passar såhär i påsktider!

  5. Wow tack så mycket allihopa! Vilken kul att jag fick en sån respons!!
    Och Lina, ja, den är från Manlypaletten… Sorry!

Kommentarer är stängda.