28 april, 2024

Dagens: dark thief

Ännu ett möte idag i Finspång av alla hålor. Visste ju vem jag skulle träffa idag så jag drog på lite med sminket. Satt faktiskt och diskuterade smink med denna kille på msn i 20 minuter! Och det var inte jag som började!

Efter mötet gick jag hem till Christian där även Sanna bor tillfälligt. Sanna lagade den enda maträtt hon kan och så spelade vi Urban Jungle. Efter att ha förkastat lite regler så gick det lite smidigare. Bommade en fråga om vilken designer som samarbetade med Estee Lauder, kan tydligen inte så mycket alls om smink!

ons-1601-1.jpg

ons-1601-2.jpgDagens bestod iaf av Dignity från Face Sthlm som underlag upp till ögonbrynen. Därefter tog jag den mörka färgen i Too Faced-paletten Thief of Hearts. Vid ett första ögonkast ser den svart ut, men det är nog snarare mörkt lila med svart inslag. Ganska dramatiskt blev det iaf. Därefter tog jag den ljusa skuggan i samma palett i ögonvrån samt en rosa från en annan palett (minns inte vilken) i överkant.

Tog även lite skimmer från Benefits High Beem på kindknotorna, men i övrigt ganska svagt läppglans och rouge. Har fått ett munsår nu också, lyckades dammsuga upp min Anti häromdagen! :’(

5 tankar på “Dagens: dark thief

  1. Har du försökt fånga upp den ur dammsugaren – brukar gå att göra när det är ett så pass stort föremål. Annars kan du införskaffa Bepanthen – funkar också.

  2. HMS: Jag köpte nåt jox på apoteket som inte hjälpte alls, blåsorna blev bara större! Så runt 11 klippte jag upp dammsugarpåsen och rota fram den… Blåsorna är nästan helt borta nu.

Kommentarer är stängda.