19 juni, 2024

No Poo-grupper på Facebook

Bild: Ulrika Persdotter Dahlberg
Bild: Ulrika Persdotter Dahlberg

Jag är en sökare av information. Frågar väldigt sällan men googlar ofta efter information. Men ibland kör man fast i gamla tankespår eller vanor och då är Facebooks grupper en otroligt bra källa att ösa från.

Det finns ett antal No Poo-grupper, jag tror jag är med i samtliga nedan men är inte särskilt aktiv. Jag irriterar mig ofta på nybörjarfrågor som ställs om och om igen, därför är det skönt med lite mer hardcore-grupper. Men här är iaf en lista på grupper som presenteras i fallande ordning för hur extrema eller hardcore de är. Ju mer hardcore – desto mindre köpta kemiska produkter.

Välkomna att joina oss!

No poo – vi som inte använder schampo

No poo – sluten grupp

No poo – naturligt smink

No poo – gör det själv

Hardcore No poo – för nybörjare

No Poo – Medium Core

Hardcore No poo