29 mars, 2024

Darling Diva – Booty Call

darlingdiva-bootycall-1

Dags för ännu ett lack från lackgruppens ABC, här B-lacket som jag alltså använde för tre veckor sedan. Om ni jämför med bilderna från igår så har mina naglar ändå växt en hel del på den här tiden.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Darling Diva köpte jag från hennes egen etsy-shop, jag tog dealen 5 för $25 där hon valde ut vilka 5 jag skulle få. Booty Call var en av dem, kanske inget jag skulle valt själv men jag gillar det ändå väldigt mycket. En vit bas, ganska opak redan på 2 lager med glitter i lila, rött och rosa. Väldigt fin färgkombo och basen är skir nog att inte dölja allt glitter. Det var också lätt att få ut lagom mycket, ibland klumpar ju glittret ihop sig men så icke här.

Jag har använt 3 lager, har för mig att det egentligen inte hade behövts. Jag använde Etude House glitterbas under men det höll i 2-3 dagar innan de trillade av.

Jag gillar det här lacket, det är roligt och diskret på samma gång. Jag har väldigt lätt för att falla för vita lack minst sagt =)

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna! Din åsikt värderas mycket högt förresten, även om jag inte riktigt orkar med att svara på alla kommentarer… *dåligt samvete*

darlingdiva-bootycall-2darlingdiva-bootycall-3darlingdiva-bootycall-4darlingdiva-bootycall-5darlingdiva-bootycall-6

10 tankar på “Darling Diva – Booty Call

Kommentarer är stängda.