2 maj, 2024

Zoya – Frida

Vad är det som gör att man står ut med att använda upp halva flaskan, måla 5-6 lager och ändå får tippar som inte är helt täckta?

Jo, för att jellys ger ett så otroligt fint resultat! Här har jag använt Zoya Frida, från höstens kollektion Gloss där även Catherine och Paloma ingår. Tyvärr ser lacket på promobilderna ut att vara väldigt tealgrön, en grön som går mot blått men i verkligheten är det mer skogsgrönt. Inte fult därför, men inte vad jag väntade mig. Och som sagt, här har jag använt minst 5 lager, på sina håll är det 6 eller tom 7. Men givetvis kan man komma undan det om man använder underkläder, eller annat grönt eller beige lack under. Jag gillar dock den här glasigheten, att det blir tjockt och jämnt och tom de ljusare kanterna gillar jag.

I övrigt var det inga större problem att lacka med det, ibland fick man med sig en droppe som långsamt rann nerför skaftet. Men innan den hann droppa ner på kläderna eller så var det bara att skrapa av den. Bara man är lite försiktig och tar det lugnt är det lätt att få fina och snygga kanter.

Jag älskar verkligen jellys, det är så himla snyggt när det blir så blankt! Här har jag också använt ett topplack, Nubar Diamont Seal & Shine som utan problem torkade alla lager på direkten. Utan några problem, trots att jag lackade vid 22 på kvällen… TACK Nubar för att ni fixat problemen med Diamont!

6 tankar på “Zoya – Frida

  1. Jag har beställt det här pga namnet, var inte sådär överförtjust i färgen på de tidigare bilder jag sett men det här….mmmm…..nu vill jag ha det pga färgen oxå…..hoppas det kommer snart!

Kommentarer är stängda.