29 mars, 2024

Dagens: Guldig accent

tors-2811-3

Det lila temat för dagen fortsätter! Igår hade jag ett annat lila lack på naglarna och Anders tyckte jag skulle matcha ögonen med dem också, så blev det! Var ovanligt nöjd med denna, fattar inte varför jag inte mejkar så här oftare?

Här har jag grundat med Nyx Jumbo Pen Milk, är det någon som vet hur sjutton man vässar den? Min pennvässare biter inte på den… Därefter en Amarillo från Make Up Store i den inre ögonvrån, den blir mest lila tycker jag oavsett vilket av de marblade områdena jag sätter penseln i. I den yttre ögonvrån en mörkt lila lite metallisk skugga från Nyx Runwaypalett. Blev inte så stark skillnad i nyanserna dock, så jag använde en guldig skugga från samma palett i mitten av ögonlocket. Pow! Älskar denna typ av mejk även om jag kanske inte gör det lika bra som riktiga mua:or =)

Vad tycker du om denna mejk? I övrigt har jag ju inte gjort något annorlunda, fyllt i brynen med bareMinerals Universal Light (till skillnad från Universal Dark jag använde i onsdagsmejken) och ett läppglans från Clarins.

tors-2811-1tors-2811-2

Produktlista

Hud
Foundation: Oriflame Studio Artist Foundation
Puder: Mac Prep+Prime Powder
Rouge: Mua Mosaic Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence samt Nyx Jumbo Pen – Milk
Ögonskuggor: Make Up Store microshadows – Amarillo. Nyx Runway Palett – lila och guld.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: bareMinerals Eyebrow pencil Universal Light.
Kajal: Eyeko eyeliner.

Läppar: Clarins

Attityd: Rätt trött efter en natt med täppt näsa och värkande ben. Ni ser kanske kuddstrecket i ansiktet? Men det blev en bra dag =)

2 tankar på “Dagens: Guldig accent

Kommentarer är stängda.