Hej!

Dags för sammanfattning då! Nu använde vi ju inLinkz idag och det funkade ju rätt bra. Ska nog leka lite med utseendet på det bara om jag ska använda det igen. Vad tycker ni, nedanstående kollage eller enbart inLinkz? Svårt val för mig, även om jag då kan lägga mig tidigare… ;-)

Men, ni var inte så många idag. Berodde det på allmän grön-tröttma eller på inLinkz eller bara att ni alla… plötsligt… avskyr mig? Buh, nej, inte hemfalla åt självförakt nu! (Skojjar bara dessutom, oroa dig inte). Nåja, jag hoppas ni återkommer nästa vecka!

Nu tar vi oss en titt på de härliga manikyrer som är med istället!

v44

Deltagare Grön Onsdag

 • Elin var först ut idag, men ett väldigt vårigt lack från China Glaze. Hon skriver även viktigt om depressioner, så in och läs där!
 • Linda deltar med en present hon fått av mig, en juvel från Layla. Så otroligt vackert!
 • Sanna visar också italienskt, men här är det Kiko. Ser nästan lite duochromt ut, väldigt fint.
 • Annica har helt magiska bilder på ett lack jag bara måste köpa, trots att det är från IsaDora. Det är lacket som saknas ur LA Girl Color Addict-serien! Så vackert!
 • Sandra visar sandlack från Zoya, väldigt fina bilder på det! Detta måste ni sandlacksfanatiker införskaffa!
 • Fialand kör med grön holo från Milani. Väldigt tjusigt! Habegär på den!
 • Camilla visar också ett lack som är lite holoish och som ger mig habegär. Mycket vackert måste jag säga!
 • Malin älskar onsdagar för de är gröna! Så roligt att den här temadagen uppskattas! Hon visar ett mycket vackert lack från China Glaze!
 • Emelie börjar äntligen må bättre, hurra för det! Hon visar ett underbart butter London, så fint!
 • Angelica bjuder på en riktig funky french! Så himla cool! Gillar det verkligen!
 • Malin är sist ut idag, med fina A England på tassarna. En av mina favoriter, det är ju så vackert!
 • Hoppsan, Emma hann med innan jag stängde inLinkz! Hon visar fabulösa Femme Fatale! OMG så fint!
 1. Jag älskar ju dina Gröna Onsdagar, och mycket för att du gör det så personligt! Alla får en egen kommentar och en plats i kollaget. Du är verkligen en pärla som gör allt detta varje onsdag! Just därför tycker jag att det är roligare att köra utan InkLinkz, men du får såklart bestämma.

 2. Har inte hunnit med att lacka o fota på sistone men har grönisar som väntar för kommande veckor :) tycker bäst om din ”vanliga” stil men allt funkar så länge jag inte behöver läsa om matematik D för att klara av det :D

Comments are closed.