clinique-indierock-1

Tidigare i somras skrev jag om Cliniques nya nagellack, framtagna för att vara skonsamma mot den känsliga huden runt ögonen. Låter märkligt, läs gärna mer här! Jag fick efter sommaren tre av lacken att testa, vi tar och tittar på det första!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Detta är brun-koppriga Indie Rock. Inte alls min kopp te tyvärr, kanske är det strimmigheten som gör att jag inte riktigt tycker om det? Eller så är det nyansen, brunt liksom… Jag har här lacket med två lager, en ganska ordinär pensel och en ganska småtrist formula. Inte direkt rinnig, men inte så bra som en annan är van vid.

Nu när jag tittar på bilderna ser jag dock ett skimmer som absolut inte syntes live. Kolla på sista bilden och lillfingret som är ur fokus, är det inte lite holoskimmer där? Tyvärr inte tillräckligt för att uppväga att den här färgen är bra trist…

Vad gillar du detta? Har du testat någon av Cliniques lack? De är ju rätt dyra tyvärr…

clinique-indierock-2clinique-indierock-3clinique-indierock-4clinique-indierock-5

  1. Tycker det var rackarns trist. Och vadå framtaget för den känsliga huden runt ögonen. Tycker att det låter helt och hållet som en säljgimmick, reagerade på det när jag läste om dem första gången också. Alltså jag fattar idén men jag tror inte att det spelar någon roll så länge nagellacket har härdat innan man petar sig runt ögonen.

Comments are closed.