27 april, 2024

7 tankar på “China Glaze och OPI?

  1. Jag gillar china glaze men är mindre förtjust i OPI. Mest är det OPIs pris som jag tycker är löjligt. Fast priset mellan de två skiljer sig inte extremt mycket på andra sidan vattnet, så jag vet inte vad jag ska skylla på.
    Möjligtvis att OPI är så hypat, att jag blir grinigt tvärsöver.

  2. Jag älskar OPI, det är väldigt sällan jag har problem med formulan och penseln är to die for, men som Stiftprinsessan är det svenska priset galet överdrivet.
    China Glaze är också bra, men jag upplever att formulan är mer varierande på dem och så bråkar penseln med mig.

  3. Jag älskar både OPI och China Glaze, tycker båda märkena släpper bra kollektioner för det mesta. De kommer nog på en delad förstaplats (tillsammans med Nubar) när det gäller favoritmärken.

  4. Tycker aldrig att några lack lockar mig… Varken i affären eller på folks naglar, vet inte om det är en aversion eller nåt. Skulle vilja testa mer dock.

  5. Jag blir ofta besviken på att OPI håller så dåligt på mina naglar och då har jag provat flera olika över- och underlack, men ändå inte fått till någon bra kombination.

  6. Jag älskar China Glaze extra mycket, det var märket som fick mig att börja samla lack för två år sedan. De har ett enormt utbud, massor av roliga färger och finishes samt släpper regelbundet väldigt genomtänkta och intressanta kollektioner. Tycker väldigt mycket om OPI också (formulan och färgerna), men tyvärr tycker jag deras pensel är alldeles för bred för mina smala naglar (det känns som man kan måla en hel lada med deras pensel) och jag tycker också att deras svenska pris är alldeles för högt. 150 spänn för en flaska nagellack – som inte är Chanel – är på gränsen till ocker enligt mig och att de dessutom har mage att stämma nätbutiker som säljer deras produkter till normalpris gör att jag känner en aversion mot märket. På gränsen till hat, om jag skall vara ärlig.

Kommentarer är stängda.