superprimerClinique lanserar nytt! Nu är det primers som är på tapeten, mycket spännande! Hoppas få testa någon av dem förstås.

Möt din foundations nya bästa vänner

Lanseras i september 2013

Cliniques nya skräddarsydda Superprimers är den perfekta partnern till varje foundation och hjälper till med att förbereda huden så att din foundation kan leva upp till sin fulla potential. Den oljefria formeln slätar ut och skapar en vacker kanvas så att din foundation blir jämnare och håller bättre.

Våra Superprimers finns i en färglös universalformel och i tre färgkorrigerande varianter som alla är utvecklade för särskilda hudbehov. Superprimers slätar ut och förbereder hudens struktur med synliga resultat tack vare lätta silikonpolymerer som direkt suddar ut stora porer, fina linjer och rynkor.

  • Superprimer Universal Face Primer är en färglös formel som direkt slätar ut huden och skapar ett perfekt underlag för applicering av foundation. Passar perfekt för kvinnor som inte har några särskilda hudbekymmer.
  • Superprimer Color Corrects Redness:  primer med ett stråk av gult som korrigerar rodnad i huden och skapar ett neutralt och jämnt underlag.
  • Superprimer Colour Corrects Discolorations:  primer med ett stråk av rosa som korrigerar mörka fläckar i huden, ärr efter akne och pigmentförändringar och skapar ett neutralt och jämnt underlag.
  • Superprimer Colour Corrects Sallowness:  primer med ett stråk av lavendel som korrigerar glåmig eller gultonad hud och skapar ett fräscht och strålande underlag.

Superprimers passar till alla Cliniques foundations både i flytande, crème- och puderform. Superprimer Universal Face Primer ger direkt ett jämnt och enfärgat underlag och passar till hudtyper 2, 3 och 4. De färgkorrigerande Superprimer-varianterna skapar ett slätt och perfekt underlag för de individuella hudproblemen och passar till alla hudtyper. Använd Superprimer efter 3-stegssystemet och andra vårdande produkter. 

Cliniques nya Superprimer kostar 280 kr för 30 ml.

Allergitestad. 100 procent oparfymerad. Utvecklad av hudläkare.

Lanseras i september 2013 

Comments are closed.