rescuebeautylounge-anne-1Välkommen till Grön Onsdag! Åtminstone hoppas jag att du kan läsa detta, min domän vackerunderbar.se håller just nu på att pekas om till mitt nya webhotell, så antingen är det den gamla sidan som svarar eller den nya. Jag har samma inlägg på båda så förhoppningsvis ska ni se ett inlägg någonstans iaf! (Jag hoppas det inte blir en massa strul med försvunna kommentarer, det kan ju hända tyvärr…)

Men, förhoppningsvis fungerar det och du är så väldigt välkommen att vara med! Om du vill vara med i Grön Onsdag vill jag att du kommenterar detta inlägg, antingen du är med i din egen blogg eller via instagram/twitter. Jag lägger upp en deltagarlista runt 23 ikväll. Om din kommentar försvunnit och jag därmed tappat bort mig får du påminna mig och ha överseende denna vecka!

Idag vill jag visa er Rescue Beauty Lounge – Anne, från Housewives of Tudor-kollektionen. Märkligt nog har jag aldrig använt den fast jag haft den några år. För det här är ett lack helt i min smak! Ett olivgrönt lack med skimmer i en massa olika färger, så vacker! Gillar verligen lack som detta, får ta och använda den igen snart. Fick tyvärr inte så många bra bilder på denna, min röda tröja speglades i lacket! Så vi får nöja oss med dessa idag!

Två lager, lite knepig att få jämn på sina håll men inga andra konstigheter. Bra formula faktiskt, nyare lack från RBL har varit bedrövliga och krävt aqua base för att fungera men inte detta.

Vad gillar du detta? För mörkt för årstiden kanske? Men vackert, håll med om det?

Är du med? Kommentera!

rescuebeautylounge-anne-2rescuebeautylounge-anne-3rescuebeautylounge-anne-4

 1. Hi Karin,
  Where do you buy Rescue Beauty Lounge? They makes beautiful polishes, but I haven’t found out where to buy them. Haven’t seen them in any shop in Denmark.

  • Hi Heidi!
   Before I bought them via my own company Nailmail, but now I just order them from their own webshop at rescuebeauty.com. If you order together with some other people you can pass the $200 limit for free shipping… =)

 2. Jag älskar såna gröna murriga lack, helt i min smak! Fast på sommaren föredrar jag andra färger… Jag är med idag, på instagram! (lackoman_)

 3. Det ser fint ut på dig. Själv drar jag mig för ”oliviga” toner, men jag kanske skulle prova lite mer.

  Jag är med idag, med ett icke-somrigt lack.

 4. Jag är med idag, för första gången tror jag. :-)

  Jag gillar lacket du visar, men kan hålla med om att det kanske är snäppet murrigt för årstiden, egentligen. Jag ser framför mig naglar i den där färgen på händer kupade runt en kopp té i höstrusket. :-)

Comments are closed.