tors-1306-1

Det har regnat idag. Spöregn när jag suttit i bilen och mer dugg när jag sprungit mellan bil och mottagare. Rätt bra det! Rätt skönt att jobba när det är regn, plus 25 grader är lite väl när man är klädd i svart och springer omkring.

Idag har jag använt paletten Insurence Policy från Too Faced. Jag har använt gröna Lucky Charm i den yttre ögonvrån och sedan brunguldiga Full Frontal i den inre och under ögat. Blev rätt nöjd även om jag inte hade tid att dutta och få det perfekt. Svart kajal och mascara som vanligt. Läppstiftet är från Organiqs.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och sova till något på tv, vanligen Rapport. Ja mamma, jag brås på dig!

tors-1306-2tors-1306-3

Produktlista

Hud
Bas: Hallonfröolja
Foundation: Clinique Stay Matte shade 09
Puder: Mac Prep+Prime Powder
Rouge: Kicks – Bronzer

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Too Faced – Palett Insurence Policy. Full Frontal och Lucky Charm.
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Kajal: Apolosophy svart kajal

Läppar: Organiqs

Attityd: Det var ju torsdagmorgon, så. Ja, trött!