ons-2703-1

Jösses, idag är det riktigt fint väder! Förlåt att jag tillhör skaran som också tjatar om våren – men det är så härligt nu efter 5 månader av vinter. Idag såg jag krokus och snödroppar för första gången, äntligen!

Nåja, är hemma för dagen! Ska strax hem till mamma men först ska vi ha ett samtal med USA… Nailmailrelaterat, ska bli intressant vad det leder till då vi alltså ska framföra klagomål. Jaja. Här kommer dagens mejk iaf!

Idag hade jag faktiskt solskydd på för första gången för året, är ju spf i min foundation men tog alltså Neutrogenas Dry Touch spf 70 idag. Ska skriva ett inlägg om ekologiska solskydd jag snokat reda på senare i veckan (om jag hinner). Sedan har jag använt tre olika Make Up Store-skuggor: Scale som är ljust lila i den inre ögonvrån, blålila Tuch i den yttre och turkosa Mint Julip under ögat. Hade helt fel borstar och de är dessutom smutsiga… Orkar inte. Blev rätt ok iaf.

Ja, det var den mejken det.

ons-2703-3ons-2703-2

Produktlista

Hud
Foundation: Benefit Hello Flawless Oxygen Wow – Ivory
Dagkräm: Neutrogena Dry Touch spf 70
Rouge: BareMinerals Ready Rouge – The Close Call

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced  Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Scale, Tuch, Mint Julip
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara

Läppar: Kicks