29 april, 2024

Layla – Purple Diva Mirror Effect

layla-purplediva-2

God söndag! Hoppas ni har en lika fin helg som vi har! =) Ett tidsinställt inlägg förstås, planerna för helgen är ju (såhär på torsdagen) ganska diffusa även om ju lördagen var ganska inbokad.

Jag tänkte att jag ville visa er ett av de kromlack som Layla har, Layla Purple Diva Mirror Effect. Det här är lite knepiga lack, eftersom du inte ska använda bas- eller topplack är det viktigt att du ser till att dina naglar är rena från olja och torra. Du kan ju inte heller använda ridgefiller osv så för en slät yta är det ju bra om du polerar naglarna innan.

Jag har använt två lager och det torkade på ett kick. Dock ser ni ju repor och veck – det är mina naglar och inte lacket. Lättapplicerad men något rinnig, men penseln är lätt att manövrera och få snygga kanter med. Det blir inte randigt som frostlack gärna blir utan ytan är faktiskt helt jämn. Färgen på det här är ju inte lila, eller purple, i mina ögon utan mer rosa. Men det är otroligt vackert att titta på, väldigt blankt utan att bli frostigt och hemskt. Det är faktiskt riktigt vackert även i vanligt dagsljus, till skillnad från holo som kräver solsken för att verkligen komma till sin rätt. Bilderna är tagna i direkt solsken samt i dagsljus utan direkt sol.

Förutom att alla skador på nageln syns gillar jag verkligen detta! Det lyser, blänker och skiner! Det finns massor med Mirror Effects i shoppen, snälla köp några så jag inte behöver sitta på en massa lack i onödan.

vad tycker du om detta? Hade det varit snyggare med en mörkare färg?

layla-purplediva-1layla-purplediva-7layla-purplediva-3layla-purplediva-4layla-purplediva-5layla-purplediva-6

6 tankar på “Layla – Purple Diva Mirror Effect

  1. Det där verkar vara en färg för mig – bokar en flaska – fixa faktura. Ta med på fredag.

Kommentarer är stängda.