zoya-ray-4

Makrobild av Zoya Ray

Det är onsdag! Det betyder ju numera att vi har temadagen Grön Onsdag här på Vacker & Underbar! Du är väl med idag? Skriv en kommentar så jag hittar dig, oavsett om du är med via bloggen, instagram eller twitter.

Idag vill jag visa er Zoya Ray! Ett riktigt skogsgrönt skimmerlack utan några krusiduller. Det är ju inte så spännande heller förutom att det är väldigt vackert, det händer ju inget mer än att det är lite skimmer. Men nyansen är otroligt fin och även om penseldragen syns lite är det ingen större katastrof.

Två lager räckte bra, snabb torktid och vackert som Zoyalack alltid är.

Är du med? Skriv en kommentar!

zoya-ray-2zoya-ray-1zoya-ray-3zoya-ray-5

Deltagarlista denna onsdag

  1. Detta lack är lite mörkt för min smak. Jag har gjort en watermarble idag i mina grönaste lack, så du får bedöma om det är grönt nog ;)

  2. Fint utan krusiduller är också bra. :) Har inte köpt många Zoya det senaste men är så sugen på att klicka hem ett gäng. Får se när ekonomin tillåter. Jag är med idag också. Pastelligt är det. :)

  3. Ok, det där lacket måste jag kolla in närmare! Var precis i min smak :)
    Självklart är jag med idag, med både glitter och neon i en och samma flaska ;)

  4. Alltså Zoya… Mums vilka fina lack de gör!
    Jag är också med idag, men en riktig skönhet om jag får säga det själv… =)

  5. Du är så söt som påminner mig… Jag är med via Instagram. Rutan S heter jag där. Nästa vecka ska jag försöka få med både bild och kommentar på rätt dag!

Comments are closed.