hm-bluebliss-1

Ikväll åker vi till Cypern! Jag har förberett inlägg för hela veckan, men kommer inte svara på kommentarer. Kommer naturligtvis lägga upp lite bilder från vår resa – så överge mig inte bara för att jag inte är hemma!

Men idag är det också Blå Måndag, besök Tove idag!

Jag vill visa er ett lack jag fått av Elin från Födelsedagslackgruppen! H&M – Blue Bliss, en av hennes H&M-favoriter, ett blått glitterlack. Det hade nog blivit sagolikt fint över underkläder, men här fick det trona på egen hand. Fint det också!

Tror jag har 4 lager här, plus minst 3 lager topplack. Fånigt, jag vet… ;-) Men jag är lite dum och envis ibland så det fick gå! Jag gillar det iaf!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!


English: H&M – Blue Bliss, blue glitter for Blue Monday. And I’m off to Cyprus today!

hm-bluebliss-2hm-bluebliss-3hm-bluebliss-4hm-bluebliss-5hm-bluebliss-6

  1. Jag tyckte väl att jag kände igen lacket när det dök upp i feeden på min FB :) Jag tycker det är hur tjusigt som helst och jag gjorde precis som du, la det ensamt med mååånga lager.

    • Hihi, vad roligt att du kände igen det! Jag gillar att ha glitterlack ensamt också, kommer mer till sin rätt i en del fall =)

Comments are closed.