18 juli, 2024

Sista 30-årspresenten!

mattouch.jpgIkväll fick jag till sist min sista 30-årspresent! =)

I DV nr 2 08 hyllades denna mattifierare med en rak 5:a. Yves Saint Laurent´s Matt Touch. Jag önskade mig den i födelsedagspresent av min märkesfixerade styvmamma. Pga hyllningen i DV var den slut på enda stället i Norrköping som säljer den, nämligen Parfymeri L. Således fick jag vänta i dryga 3 veckor innan jag äntligen fick den i min hand.

Imorgon ska den testas. Yeees som jag och Sanna hade sagt! Har ju hittills använt Smashbox Anti-Shine och den är bra, men det är väldigt beroende av vilken foundation jag använder. Självklart använder jag alltid oljefria foundations, men trots det och anti-shine rinner mitt underlag av efter några timmar. Självklart har jag hellre fet hy än torr fnasig hy, nu har jag inte särskilt mycket finnar heller. Men det är jobbigt då man hela tiden upplever att allt lägger sig i vecken.

Vi får väl se vad Matt Touch kan göra!