28 mars, 2024

Maybelline Pure Liquid Mineral Foundation

Jag gillar mineralfoundations, men jag gillar inte att dutta med puder. Så flytande mineralfoundation är perfekt för mig och de krav jag har på mitt underlag. Idag använder jag en mineralfoundation från Lumene, vilket är helt ok men kanske inte så täckande som jag skulle vilja ha.

Nu har iaf Maybelline också kommit ut med en egen variant, Pure Liquid Mineral Foundation, den finns i 8 nyanser. Lite fakta:

FACTS:
Enriched with purified MICRO-MINERALS
0% oil
0% waxes
0% perfume
15 SPF
up to 8HRS hydration
37% water

Någon som vet om den finns i Sverige redan kanske? (Får ta och springa på stan imorgon!)

Uppdatering: Bjooti har ju skrivit om den! Har visst legat i bloggskugga några dagar!

8 tankar på “Maybelline Pure Liquid Mineral Foundation

  1. Hur kan de skriva att det är 0% vax i den? iofs har jag bara läst det i Bjootis kommentarer, men den ska tydligen innehålla både silikoner, teflon (!!) och vax. Så särskilt Pure är de ju inte…

  2. men alltså, nu blir jag osäker när jag läser på länken i ditt inlägg…de kan ju inte skriva en sak och sen göra en annan…humm. mycket mystiskt. kanske olika fomulor i olika länder? detta måste kollas upp!

  3. Bella: Ja det låter ju jättemärkligt! Jag länkade till uk-versionen, kan det vara så att det är olika formulor som du skrev?

  4. Bjooti: Ja, jag vet, men det var ju någon i kommentarerna till det inlägget som skrev så. Fattade jag fel? Ajahapp, det blir nog att ta med förstoringsglaset till Lindex ändå…

Kommentarer är stängda.