son-1612-3

Idag har vi varit hemma hos mamma och firat lilljul! Nadine är här hela veckan ut, till fredag alltså, men sedan träffar vi henne inte förrän i januari. Då ska vi fira våra födelsedagar istället! Hon fyller 6 år den 8e januari och jag fyller 3-fucking-5 den 13e! Gah. Men idag var det lilljul alltså =)

Blev en lätt mejk med vit skugga från Youngbloods palett Moulin Rouge och bruna Deadly i ytterkanten. Men kolla in min hud! Ni anar inte hur fin den blivit med min african black soap, nästan så alla pormaskar på näsan försvunnit! Jag har dessutom blivit i den närmaste torr i huden, absolut inte fet. Så härligt men ovant! Gäller att återfukta ordentligt, tex med kokosolja eller sheasmör.

Nåja, nu ska jag se på utsläppet av Musikhjälpen och sedan lägga mig och läsa nästa bok!

son-1612-1son-1612-2

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Rouge: Youngblood – Bronzer

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store. Microshadow – Deadly. Youngblood – palett Moulin Rouge, Revue.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Mascara: Organiqs

Läppar: Clinique Chubby Stick – Voluptuos Violet.