aengland-briarrose-1

Holofredag, yay! Härligt att avsluta veckan med denna härliga tradition, besök Kerstin för fler underbara holos idag!

Idag vill jag visa er ett lack jag haft i lådan aaaalldeles för länge! Fasiken att det ska vara så, antar att jag har lite svårt att bara swatcha lack jag vill bära länge liksom och så dröjer det… Detta är makalöst vackra A England – Briar Rose, så vackert! Trots att jag inte gillar rött på naglarna är det här en helt underbar nyans och regnbågarna är inte direkt kraftiga men oerhört vackra. Jag har det på naglarna just nu faktiskt, så vackert!

Här är det två lager, ett hade räckt men jag gillar ju minst två lager. Lättlackat och enkelt att få snygga kanter.

Älsk på detta! Vad tycker du?

aengland-briarrose-2aengland-briarrose-3aengland-briarrose-4aengland-briarrose-5

Comments are closed.