Så himla trött idag. Ena ögat rinner och svider och en liten förkylningen ligger i halsen och väntar. Kul. Imorgon ska jag gå upp klockan 5.30 och åka till Stockholm, en förkylning är inte läglig. Blir en tidig natt tror jag.

Inte nöjd med mejken idag, min svarta skugga har tappat all pigmentering. Måste köpa mig en ny svart skugga, kanske inte Black från Face som detta är. Därefter en blå skugga från Too Faced, Cop a Teal som är en lite metallisk skugga. Den guldiga under ögat och lite i den inre ögonvrån kommer från Pierre René, nr 38.

Trött som fan alltså… Hoppas på mer energi imorgon!

Produktlista

Hud
Foundation: Oriflame Studio Artist Foundation
Puder: Mac Minarelize Powder
Rouge: Helena Rubinstein – Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Face Stockholm – Black. Too Faced – Cop A Teal. Pierre René – nr 38.
Mascara: Lancôme Doll Eyes Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows

Läppar: Clinique

Och så här såg jag ut i september förra året, efter att jag kommit hem från Stockholm och Kicks pressträff!