Så var ännu en ny vecka påbörjad och en gammal har lagts till arkivet. Jag kämpar med min blogglust och utanförskap, i maj 2011 skrev jag 142 inlägg. I år är det bara 63 hittills. Jag har alltid strävat efter att lägga upp 3-4 inlägg om dagen men det har tagit stopp känner jag. Visst kan jag pumpa ut pressreleaser och recensioner, men någonstans måste det ju ge er något också.

Även Instagramfotandet har minskat från den initiala förälskelsen. Men vi tar väl en titt på vad jag gjorde förra veckan?  Om jag ska vara ärlig minns jag knappt själv, rätt bra med en liten repris då!

1. I måndags var jag tidigt uppe för att träffa en gammal klasskamrat på stan. Hästskodammen fotade jag på vägen hem.
2. På eftermiddagen var vi på visning för en lägenhet och passade på att ta denna bild från en park i närheten. Mitt vackra Norrköping!
3. På tisdagen var det rojalistisk yra igen. Är inte alls rojalist men nånstans är det ändå kul att se event som det här. Är nog egentligen mest mitt intresse för vackra gamla byggnader som drar.
4. På tisdagen tog jag och Anders en promenad efter ”jobbet”. Här är den nya, omtalade, Campusbron. Eller Latmansbron som den kallas av en del. En otroligt dyr och onödig bro på en plats som bara förstör en vacker utsikt.

1. Utsikt över Strömmen.
2. Vi tog en fika på Färgaregården, det blev en räkmacka som jag varit sugen på ett tag. Gott!
3. Och så matade vi fåglarna, såklart! Den här sparven fångade jag i flykten, på originalbilden är den bara en liten prick.
4. Jag njöt av doften och synen i Rodendendrondalen som blommar som mest just nu. Härligt och så vackert!

1. Anders Instagrammar han också, han heter Sliceonline om någon vill följa honom. Fortfarande Rodendendrondalen förresten.
2. Streetart på fängelsemuren, har alltid funderat på vad det kan betyda…
3. Onsdag morgon och Wendy är rejält missnöjd med mitt tidiga lämnande av hemmet. Hon får skylla sig själv dock, på tisdagen ville hon inte gosa med mig en minut!
4. Jag tog en lunchrast på Statoil. Min bil heter LCH, kan inte komma på något bra namn ur de bokstäverna…

1. Hemma hos mamma! Fotar blomsterprakten i hennes lilla trädgård och lyckades fånga en liten nyckelpiga av nån sort på en gul blomma. Tjusigt!
2. Och så matchade jag mina blå naglar med en blå förgätmigej.
3. När jag åkte hem på kvällen stod solen lågt och med lite filter blev det en otroligt vacker solnedgång.
4. På torsdagsmorgonen såg min pall ut såhär. Inte bara mosade lådor heller, när jag tagit bort några lådor till höger om dem välte de som stod snett och ett knippe sparris gick av. Jävla lager!

1. Mitt lönebesked. Jag tjänar ju inte mycket direkt. Men siffrorna är ju lite kul i kombination.
2. Ett körsbärsträd som håller på att blomma ut.
3. Torsdag eftermiddag och jag sitter i solen i väntan på bussen. Fick senare huvudvärk och extremt ont i magen. Jobbig kväll.
4. Fredag och jag har bytt till A-Englands Ascalon. Här ser det ju faktiskt rätt duochromt ut!

1. Och så fångade jag in en bålgeting som irrat sig in! Den är verkligen skitstor, säkert 4-5 cm! Ett flygplan!
2. På lördagen träffade vi mamma igen vid Färgaregården och åt en baklava. Gaaah så jävla sött.
3. Men sparvarna gillade den åtminstone =)
4. Närbild av en rodendendron.

1. På lördagskvällen var det ju ESC som gällde och det fina fina bidraget med Loreen vann! Och nej, jag är inte ett dugg ironisk som säger att jag älskar låten och framförandet! Gillar att den är så äkta.
2. På söndagen var det Mors Dag och vi besökte mamma ute i Smedby. Hon bor i den gula radhuslängan men inte i något av de hus som syns på bilden.
3. Mamma hade hittat lite gamla kattbilder, här är en riktigt kul en där Wendy gäspar. Den lilla kattungen är Fanny som jag sålde till en familj utan en störig iller.
4. Och så fångade jag en bålgeting till! Denna gång hos mamma och här ser man ju hur stor den är. Yikes!

Och det var den veckan det!

Vill ni följa mig på Instagram heter jag Akrogirl där. Du hittar också mina bilder som ett flöde på Instagrid.me/akrogirl

  1. Bilden på din lilla kisse när hon gäspar är underbar =) Du har många fina bilder men de två första tycker jag är jättehärliga!
    Om jag får uttala mig så förstår jag att det känns lite tungt ibland och att man inte alltid kan vara superbloggare. 63 inlägg är ju mycket det (tycker jag som har typ ett per vecka). Gillar de inlägg du gör (tycker inte du ska massinlägga recensioner mm bara för att få fler inlägg, bättre att göra äkta inlägg, men det är bara min åsikt).
    Det jag ville säga var, fina kort!

    • @Alexandra, Haha, jaa, det är en så himla rolig bild! Mitt i gapet! Och tack så mycket!

      Du får uttala dig!!! Och ja, visst är 63 st mycket men inte mycket mot 142… Jag vill inte bara lägga ut vad som helst heller, vill att det ska inspirera också. Men jag blir lite trött på att det inte ger något resultat…

Comments are closed.