11 maj, 2024
Okategoriserade

Nytt från M*A*D

Ni kommer ihåg att jag skrev om att jag var ute efter en blå ögonskugga och att Viola föreslog Navy från M*A*D? Well, nu har de anlänt! Snabbt som sjutton!

Jag köpte såklart inte bara blå Navy, utan också gröna Nature Lover samt turkosgröna Be Kind. Dessutom en Mineral Eye Liner Sealant i samplestorlek, kul att kunna omvandla skuggor till eyeliners om man vill det. På köpet fick jag dessutom en sample av silvergråa Glacier.

Tidigare när jag handlat Mad-skuggor har jag alltid köpt samplepåsar, men denna gång köpte jag 1/4 teskedsstora burkar. Jag tycker påsarna är svåra att använda så blev en lite dyrare burk istället. Men som sagt, allt är relativt – burken kostar $2.25. Frakten kostar ca $7 så det är inte så farligt tycker jag.

Nåja, ni ser swatchen nedan, väldigt suddig tyvärr för det var helt omöjligt att få fokus på objektivet idag! Från vänster Be Kind, Nature Lover, Navy och Glacier. Eyelinern är samma ordning.

8 tankar på “Nytt från M*A*D

  1. Hur gör du att skuggorna sitter på plats? Mineraler liksom förvinner i intet till lunchen och så får man en hel regn av lösa skuggor under applicering, svåra att sudda…. Har du haft sådana problem?

    1. @BeautyLana, Primer! =) Skrev om det i inlägget med Dagens mejk ovan, men jag har använt Too Faced Shadow Insurence på bilden och det höll hela kvällen och tom lite efter en dusch. Alla primers är mer eller mindre bra för dessa skuggor, Too Faced Shadow Insurence, Urban Decay Primer Potion, Make Up Store High Tech Lighter eller tex Nyx Jumbopenna. Det gäller inte bara mineralskuggor förresten, alla poppar och håller bättre med primer.

      1. @Karin, Jag vet om primern ju :-D Jag tänkte om det finns något extra! Jag använder EL Double wear, NYX jumbo penna, osv. mineralskuggor är det sämsta jag vet…dock färgutbudet är enormt!

Kommentarer är stängda.