29 mars, 2024
Okategoriserade

Sista dagarna för Cliniquetävlingen!

Nu brinner det i knutarna för er som vill vara med i min tävling i samarbete med Clinique! Natten till måndag stänger jag möjligheten att vara med, så vill du få chansen att vinna 1 av 5 Repairwear Laser Focus Serum tycker jag du ska delta nu! Chansen att du vinner är nämligen 1 på 2.6 att du vinner! Galet juh!

När den tävlingen är avslutad har jag 3 tävlingar till från andra företag! Woop woop, hoppas de produkterna kommer snart så jag kan lotta ut dem. Jag vet att tävlingar är både trista och kul på samma gång, men när jag får chansen att ge er möjligheten att testa produkter jag gillar vill jag göra det.

Förresten, om du vill vara med att påverka på Nailmail bör du passa på nu, även marknadsundersökningen stängs natten till måndag. Som tack för hjälpen får du 100 kr att handla för i hela shoppen, när du gör ett köp över 300 kr. Gäller även månadslacken och fram till februari 2013. Besvara vår undersökning nu! Till exempel har vi lagt till Payson som betalningsalternativ, då man via dem kan betala med Visa/Mastercard och direkt från internetbank. Dessutom håller jag på med ett projekt som ska vara klart till april, båda två tack vare era förslag i undersökningen. Eftersom vi är så små är vi väldigt lyhörda för era åsikter. Så hjälp mig om du kan! =)