19 juni, 2024

Butter LONDON – Saucy Jack

Tillbaka till Butter LONDON! Sparar mina Glitter Gal till fredagarna ;)

Detta är ett riktigt riktigt läckert rött lack, högblankt och blodrött. Saucy Jack. Tre lager på bilden, två hade kanske räckt. Lite rinnigt och lite jobbigt men det är ju alltid röda lack. Torkade snabbt med Butter LONDONs egna topplack.

Like it!

Vad är Saucy Jack?

The ”Saucy Jacky” postcard is the name of a message received in 1888, which claims to have been written by the serial killer now known as Jack the Ripper. Because so many hoax letters were received by Scotland Yard, the press and others, it is not known definitively if this was an authentic letter written by the Whitechapel killer. It did contain information that was compelling enough to lead investigators to publish a facsimile of the communication in hopes that someone might recognize the handwriting

Läs mer på Wikipedia!

4 tankar på “Butter LONDON – Saucy Jack

  1. Oh my dear Jack! Jag tokälskar det här!
    Speciellt tillsammans med mitt underbara set med under- och överlack! ;)

Kommentarer är stängda.