Här kommer en till nyhet för våren 2012, Ekoraps från Rapsodine.

Jag använder ju som bekant oljemetoden för att rengöra ansiktet från smink och är mycket nöjd med detta. Jag har dock aldrig använt rapsolja, kanske främst för att jag inte gillar doften i den man köper i mataffären. Men enligt uppgift från Shenet ska rapsolja vara särskilt bra för torr och sprucken hud och hjälper bättre än kortison på vissa hudinflammationer. Detta har Rapsodine tagit fasta på och lanserar nu stort.

Jag ska få testa dessa produkter och kommer såklart med ett utlåtande sedan. Framförallt duschkrämen intresserar mig mycket!

Ekoraps är en helt ny serie från Rapsodine och lanseras på den svenska marknaden i januari 2012.

Ekoraps är en ekologisk hudvårdsserie baserad på svensk ekologisk rapsolja. Serien innehåller hudvårdsprodukter som värnar om både människa och miljö. Råvarorna i produkterna väljs med stor omsorg och är ekologiskt certifierade. Alla produkter är dermatologiskt testade på proderm Institute i Tyskland. I produktionen använder man heller inte fler ingredienser än nödvändigt för att uppnå önskad funktion hos produkten.

 
 

Ekoraps Bodybutter

Innehåller till 95,1 % ekologiska råvaror.

Ekoraps Bodybutter innehåller en hög andel svensk ekologisk rapsolja och ekologiskt kakaosmör som mjukgör, återfuktar och skyddar huden.

Rapsoljan är rik på naturliga E-vitaminer och antioxidanter. Ekoraps Bodybutter är också berikad med fuktgivande extrakt från sockerrör och vårdande provitamin B5.Produkten gör huden återfuktad på djupet med lång fuktighetsbevarande verkan.

Pris: 299kr

 
 

Ekoraps Body Shower

Innehåller till 90 % ekologiska råvaror.

En len och milt rengörande duschkräm som är berikad med svensk ekologisk rapsolja och ett fuktgivande extrakt från sockerrör. Rengör och återfuktar huden och motverkar att den blir uttorkad. Ekoraps body shower passar alla hudtyper, men speciellt den torra och känsliga hudtypen.

Pris: 129kr

Rapsodine värnar om människan och naturen i samklang och har en vision om att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen hos både människan och naturen. Rapsodine har därför valt att använda vegetabiliska och så långt det är möjligt även ekologiska råvaror. Oljorna i Rapsodine Ekoraps är alltid kallpressade vilket innebär att de lätt tas upp av huden och även tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror.

Alla produkter kommer finnas hos utvalda återförsäljare samt på www.rapsodine.se från januari 2012.

Okategoriserade
  1. Ska bli intressant att se vad du tycker! Jag är alltid på jakt efter bra duschtvål som skonar min stackars vinterhud.

Comments are closed.