Hej och välkommen till ännu en vecka med Grön Onsdag! Hoppas du är med idag? Jag fick behandling igår, men jag bör må bra nu ikväll. Till skillnad från när jag fick behandlingen, fick en allergisk reaktion och kunde inte andas så bra. Så kan det gå! Men var med och visa det finaste gröna du har!

Detta är ett lack jag fått av mamma, det kommer från Dollarstore. Ztiz – 30, Ztiz är Dollarstores eget märke tror jag, kostar därför inte särskilt mycket. Tycker om såna här gröna sköna nyanser, de är aldrig fel om man har en fäbless för grönt.

2 lager tror jag, bra formula och torktid. Rätt ok pensel med har jag för mig!

Vad tycker du?


 1. Hoppas du mår bättre och att du slipper reagera så vid nästa behandling!
  Jag är med idag men massa grön stämpling och lite höstlöv…

  • Ja det hoppas jag med, ska ta mer antiallergi-medel nästa gång som jag tror ska få ner ev reaktion. Otäckt var det!
   Så himla fint, kul att du var med! :D

 2. Jag tycker det är ett riktigt snyggt lack, men så är jag som du svag för grönt och dessutom svag för krämlack. Luktade det mycket? Har för mig att jag lästa att en del Zits lack har lite för starkt doft för mig.

  • Ja snyggt är det och ja det luktade rätt starkt. Minns inte om doften försvann senare när det torkat.
   Kul att du var med idag! :D

Comments are closed.