19 juni, 2024
Okategoriserade

Granlycka

Det blev en gran i år med. Inte lika fin som förra årets, men den duger. Den är hög iaf, alltid nåt.

Nu är vi på väg till Ikea för lite minishopping. Pengarna är mer eller mindre slut så ja…

image

2 tankar på “Granlycka

  1. Åh vad kul! Jag älskar att ha en riktig gran (och mina katter med) och när man har klätt den så kan den skruffigaste granen se vacker ut ändå. Har funderat på en kungsgran i år om de inte är mkt dyrare förstås, för jag känner precis som du att pengar är det knapert med…får se på fredag när lönen kommer.

    1. Vi älskar också gran. Så himla fint och doftar gott :) Här i Norrköping kostar vanliga granar runt 300 och kungsgranar 600. Men de är väldigt fina och täta! Vi får se imorgon hur den blir med pyntet :)

Kommentarer är stängda.