Formula 10.0.6 är ett lågbudgetmärke som fått mycket uppmärksamhet på sistone, deras produkter fungerar verkligen! Nu kommer de med två nya produkter, Keep Me Clean – rengöringsservetter, samt Overnight Success som är ett plåster du använder på natten.

Keep me Clean

Rengöringsservetter som lätt tar bort smuts, fett och make-up. Innehåller gurka som lugnar, rengör och reducerar talg samt Tea Tree som har en antiseptisk funktion och reducerar inflammationer. Perfekt att ha i handväskan eller ha med sig under resan.

Verksamma ingridienser:
  • Gurka – Tar bort orenheter, reducerar sebum i huden, rengör porerna, friskar upp och kyler huden.
  • Tea Tree – Effektiv ingrediens med antibakteriell och antiseptiska egenskaper.
Användning:

Två gånger dagligen eller vid behov. Svep över ansikte och hals. Produkten ska inte sköljas av. Återförslut paketet för att förhindra uttorkning.

Pris: 99kr

Overnight success

Snabbverkande plåster for problemhy som arbetar under natten.Produkten läker och drar samman porerna medan du sover och minimerar utbrott av finnar över natten.

Verksamma ingredienser:
  • Tea Tree – Effektiv ingrediens med antibakteriell och antiseptiska egenskaper.
  • Druvkärnor – Dämpar rödhet. Är även rik på vitamin C och enzymer som skyddar huden mot luftföroreningar.
 Användning:

Tvätta ansiktet och applicera plåstret på problemområdet, låt plåstret sitta under natten och ta försiktigt bort det och tvätta ansiktet som vanligt på morgonen.

Pris: 99kr

Hudvårdsserien FORMULA 10.0.6 lanserades redan år 1933 på den amerikanska marknaden som ett av de första varumärken inom hudvård. År 1960 stod deras första fulla sortiment inom rengöring och behandling klart, med produkter som både passade normal hy och problemhy.

År 2008 genomgick FORMULA 10.0.6 stora förändringar. Nya produkter utvecklades och gamla produkter förbättrades för att säkra en så hög kvalité och effektivt resultat som möjligt. År 2010 kom produkterna till Sverige för första gången där de nu finns att köpa på Åhléns och Kicks.

Formula 10.0.6 forsätter att utveckla högkvalitativa produkter med noggrant utvalda ingredienser och lanserar nu en rengöringsprodukt speciellt framtagen för känslig hud.

Okategoriserade