29 mars, 2024

Dagens: Muerte

Jobbade onsdag-torsdag denna vecka, som ni kanske noterade. Och som alltid för mig sminkar jag mig mycket första dagen medan jag andra dagen enbart längtar tillbaka till sängen. Lustigt det där…

Men tillbaka till onsdagens mejk, en riktig höjdarmejk i mitt tycke! Kanske lite mycket kl 8 på morgonen, eller kl 19 på gymmet, men vafan. Hela jag är för mycket och fortfarande har ingen kommenterat mitt hår! Mycket konstigt, hade väl inte färgat det blått om jag inte trott jag skulle få reaktioner? ;)

Jag grundade iaf med UDPP, därefter den mattsvarta Black från Face över hela ögonlocket upp i en spets mot tinningen. Därefter gröna Green Hills från Mist över hela, äntligen har jag fattar hur den kommer bäst till sin rätt! Brun kajal från Too Faced höstkollektion längs övre fransraden och guldiga Czar från Make Up Store i vattenlinjen. Mascaran är från Claudia, gillar den mycket! Ska recensera den ordentligt sen.

Gjorde en inbakad fläta i luggen, var ju regn hela dagen så det var lika bra tyckte jag. Visst är dubbelbilderna fina med sitt korta skärpedjup? Älskar att munnen liksom försvinner medan fokus är på ögonen!

2 tankar på “Dagens: Muerte

Kommentarer är stängda.