18 maj, 2024
Okategoriserade

Starta en freecycle!

Jag var ett tag med i två olika pocketbokklubbar. Varje månad fick jag fyra nya pocketar och förvisso läser jag mycket men jag hann inte riktigt med. Nu har jag sagt upp dem båda men det betyder inte att jag har tomt på nya böcker!

Jag har nämligen startat en freecycle i källaren av huset, brevid tvättstugetavlan dit alla går. Jag började med en bananlåda full med böcker jag läst, för pockets sparar jag inte på. I början försvann det bara böcker, dvs mina grannar tog böcker men lämnade inga själv. Men nu är det en jättebra ruljans där nere där andras böcker lämnas i lika hög grad som det försvinner!

Igår gick jag ner med sex böcker jag läst (som ni sett recensioner av här tidigare) och kom upp med sju nya! Hurra! Billigt i längden måste jag säga, verkligen bra!

Starta en freecycle du också! Lägg ner tidningar och böcker, antingen försvinner alla eller så får du en massa nytt att läsa. =)

2 tankar på “Starta en freecycle!

  1. Himla bra idé! Om man läser mkt så blir det snabbt väldigt dyrt, så detta tänker jag testa i mitt hus också. Wish me luck! :)

Kommentarer är stängda.