Här kommer torsdagsmejken! Har fredag och söndag också att visa er, de kommer i veckan.

Detta är gröna Blade Runner från Nars i den yttre ögonvrån, en rosa skugga från Smashbox i den inre. Svart kajal runt ögat och i vattenlinjen.

Tyvärr var grunden inte alls bra. Jag har här Vichys solskyddskräm med spf 50, som helt klart inte är anpassad för att ha under smink. Över den hade jag Smashbox anti-shine och en foundation som jag inte minns nu. Solskyddskrämen är ju rätt fet trots allt, så jag tänkte att anti-shine kanske kunde hjälpa. När jag packat klart bilen i Linköping var jag dock tvungen att tvätta av allting. Jag såg rent förjävlig ut.

Så jag kan tyvärr inte rekommendera Vichys spf 50 om du tänker ha den under vanlig foundation. Annars är den givetvis bra!

  1. Snygg färgkombo! Surt med solkrämen! Jag köpte La roche posay med spf 50 för ett par veckor sedan, och den tycker jag funkar superbra under foundation, men du kanske testat den redan.. :)

    • Johanna: Nej, inte provat den! Köpte en ny flaska Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunblock SPF70 idag, använde den förra sommaren och det funkade.

Comments are closed.