Det här är torsdagens mejk. Jag har två till att visa er, de kommer under helgen så missa inte dem om du gillar mina mejkinlägg!

Den här blev inte riktigt som jag tänkte mig det när jag kom på idéen. Guld och grönt är ju väldigt snyggt ihop, men jag fick inte till guldet riktigt. Kanske om jag använt min kajal Czar över hela ögonlocket eller i den inre ögonvrån så hade det kanske blivit coolt. Liksom mer metalliskt. Så jag är rätt besviken faktiskt på denna.

Men alltså, UDPP i grunden, sedan Gold Digger från Overall Beauty i den inre ögonvrån. Gröna Blade Runner från Nars i den yttre och i globlinjen. Guldiga Czar från Make Up Store under ögat och som ett v runt ögat. Mascara från Bare Minerals.

Min foundation på bilden är Lancômes Teint Idole som jag köpte häromdagen. Jag är riktigt nöjd med resultatet! Det täckte bra, helt rätt nyans och det höll bra under dagen. Min näsa blev lite blank men jag hade nog inte förväntat mig något annat. Det enda negativa jag har ännu är att den är parfymerad! Den doftar som de där lavendeltvålarna som en del har i sina garderoben. Konstigt tycker jag… Men doften stannar inte tack och lov!