19 april, 2024
Okategoriserade

E-koli

Veterinären ringde idag förresten. Wendy hade e-koli i sitt urinprov, vad det nu innebär. Nu är hon ju läckage-fri igen och verkar må bra, så hon tyckte inte det var någon mening med att sätta in antibiotika just nu heller.

Bara att hålla tummarna att hon fortsätter må bra och att hennes nya njur-mat sänker hennes njurvärden. Hon börjar nog bli lite senil dock, kissar lite var hon får för sig och bajsar där hon står.

Kul att höra i djuraffären förresten att Birmor inte blir så gamla som 18. Kul kommentar, not!

5 tankar på “E-koli

  1. Åh så fin hon är! Hoppas hon får må bra i fortsättningen, jag håller tummarna.

  2. E-coli kan orsaka urinvägsinfektion hos människor också, för de finns normalt sett runt ändtarmsöppningen och kan ”klättra” upp i urinröret om man har lite otur. Så det är nog samma för katter; det är bara en orsak till urinvägsinfektion, helt enkelt. Underbart både för henne och för er att hon mår bättre nu, gammeltanten:)

  3. Tycker du kan sträcka lite på ryggen åt hennes ålder :) utan dig hade hon kanske blivit så gammal. Fick ofta höra samma kommentar om min gamla hund som blev 15…

    1. Jaa, sa det till tjejen i affären att hon just blivit så gammal för att hon fått kärlek och omvårdnad i alla år. Och det stämmer verkligen! :D

Kommentarer är stängda.