Hurra för mig! =) Tack för alla gratulationer på Fejjan idag, jättegulligt av er! Likaså de som grattat mig här. Det har varit roligt att läsa mailen under dagen idag när jag gled omkring i min skåpbil.

Jag hade tänkt att denna mejk skulle bli mycket mer fruktig. Men jag började med att grunda med en svart skugga, så det var ju rätt kört. Så först svarta Black från Face på UDPP, därefter tog jag en gul skugga från Max Factor i den inre ögonvrån. Den såg bara smutsig och ful ut. I mitten sedan oranga Sunrise från MUS, och sedan en röd skugga från Viva La Diva som nog bara heter Red. Men som sagt, det gula blev inte snyggt alls, så då tog jag en grön Ninja Minerals-skugga istället.

Ja, det blev väl inte så väldans snyggt, men man kan ju inte vara safe jämt. Svart eyeliner och svart mascara från Isadora.

Ja, så här såg jag ut på min 33e födelsedag. Hurra. Eller?