28 april, 2024
Okategoriserade

Inredningsdrömmar

Nu när vi har en ny soffa äntligen, skulle det sitta fint med lite till nytt i vardagsrummet. Vi behöver en lampa i hörnet tex, varför inte Samtid från IKEA? Den går att vinkla lite hur som helst, perfekt i ett hörn.

En matta vore inte helt fel heller, det vore kul med en färgchock. Hampen är illgrön, vore skitcoolt. 399 kr, för en matta i storleken 195 cm x 133 cm. Den är gjord i polypropen, man kan ju hoppas att det går att göra rent…

Sedan är ju vårt soffbord (inte samma som på bilden igår) ett gammalt bord från SMHI, lite för litet och väldigt mycket för lågt. Inte snyggt…. TV-bänken är två svarta IKEA-hyllor som vi satt ben på, även de behöver bytas. Min dröm är IKEA Stockholm, tv-bänken och det fyrkantiga soffbordet som jag tidigare bloggat om.

Nya Billy-hyllor vore inte fel heller, höga eller låga? Inte så akut iofs då jag säkert kan få mer plats om jag rensar ut skitböcker. För såna finns det i alla bokhyllor vet du väl!

Sedan återstår nya gardiner, jag tänker mig gråa linnegardiner i smala längder från golv till tak på sidan av fönstren. För jag vill inte skymma fönstren, de är så himla fina i sig. Och så nya kuddar som matchar dem och mattan samt en ny kruka till min hibiskus.

Ja, tur att jag badar i pengar och inte är skyldig någon nåt! Yay!

2 tankar på “Inredningsdrömmar

  1. Jag arbetar, mest i huvudet, med att byta ut de flesta av våra möbler mot begagnat. Har fått en knäpp på retro-vintage, så jag kikar efter saker som är minst 50 år gamla. Har tex fyndat en bronsig taklampa från 20-talet med originalskärmar av pergament… Stört.
    Kommer på mig själv med att halvförakta såna som köper nya saker, och skäms som en hund när jag gör det. Himla drygt gjort av mig och jag ska ha stryk! Jag tror jag behöver bota detta nedvärderande beteende med en tripp till Ikea och köpa en ny Helmer :D

Kommentarer är stängda.