24 april, 2024
Okategoriserade

En dålig start

Fick en arg och dålig start på dagen. Wendy väckte mig halv fem, då tyckte hon att jag skulle ge henne mat. Hon gick inte med på tvångsgos utan gick under stora protester.

Sedan låg jag där och grubblade på dagen som kommer. Om soffan kommer idag måste jag bryta min rutt och åka hem fort som fan. Sedan får soffan ockupera hela vardagsrummet, tills jag är hemma vid åtta. Då kan vi åka med den röda soffan till Bella, sen hem och trixa in den nya. Det inkluderar att flytta en bokhylla, nuvarande soffbordet och en fotölj. Helst skulle vi dammsuga och bona golvet under också.

Eller så skiter vi i det idag och ser på tv i Nadines rum i stället…

Dessutom hoppas jag julklappen kommer också, då hinner jag åka ner till Företagscentrum i morgon bitti med postsäckarna….

Blääää, stressigt och ni fattar varför jag låg vaken va?

Ja just det, sedan blev jag förbannad för att Wendy sket i sängen och Anders ville inte gå upp utan en klapp på kinden och allt jävlades.

Dålig start som sagt!

2 tankar på “En dålig start

  1. Kan inte låta bli – fnissar lite. Vi som fått sova gott i natt utan vrålande katt. Då blir det inget torsdagsmys idag då ? Vi hörs under dagen, jag sitter på konferens hela dan.

Kommentarer är stängda.