29 april, 2024

Dagens: Color me Beautiful

Idag har jag varit och blivit lite ompysslad. Mamma känner nämligen en tjej som arbetar med Color me Beautiful, hon ringde mig igår och frågade om jag ville agera modell för två frisörelever. Självklart, eller hur?! Vem säger nej till en gratis färgkonsultation och mejk liksom?

Var tydligen rätt svårt att färgbestämma mig då jag blekt håret – och det i en så gul nyans. Men efter många om och men kom de fram till att jag var soft cold/deep tror jag. Alltså kalla men starka färger, inte pastell. Och det vet vi ju redan, eller hur? De kom också fram till att lila är en riktigt läcker färg på mig. Ja eller hur, hahaha!! =)

Dessutom så satte hon silverinpackning i håret på mig, så nu är det inte gult längre utan mer silverblått. Fint! För visst var tanken att det skulle se extremt ut, men det är inte snyggt med kycklinggult. =) Hon sminkade mig också i bruna och grå toner, förstärkte min globlinje bla. Tack Anki för en skön förmiddag!!

Jag mår bättre idag förresten. Menade egentligen inte att ta ut det på er här i bloggen. Jag mådde dåligt rent allmänt och det kändes skönt att få skriva av mig en aning. Har varit med om mycket i år. 4 olika jobb, två förhållanden och en flytt och pappa nere i afrika akut sjuk. Plus att jag länge haft problem med ångest som triggas minst en gång i månaden (runt lönetid alltså). Det är svårt att tro att det kan bli sämre än det är nu, men det är ändå jobbigt när man är nere på botten.

Men nu kör vi mot ljuset, eller hur? =)

7 tankar på “Dagens: Color me Beautiful

  1. Vad snyggt, rena businesskvinnan ! Det är alltid skönt att spendera en stund hos Anki och få lite tips och råd. Hon kan också anlitas som Personlig shopper, dvs följa med och hjälpa till med råd och dåd då man köper nya kläder.

  2. Åh, vad skönt att få bli ompysslad när man känner sig eländig! Du behövde det verkligen, efter vad jag har förstått… Jag hoppas att allting vänder till det bättre nu! ( Tilläggas bör att din blogg inte är tråkig, den är som livet, bara. Upp och ned! )

Kommentarer är stängda.