Var en ganska stressig dag igår fredag. Eller kanske inte stressig, men vi hade fullt upp.

Dagens började med att husets tomtar fick för sig att de skulle gå upp halv 9. Tjena liksom, jag är mer eller mindre medvetslös efter en dag med Ekolådan. Men efter att jag fått morna mig en stund åt vi frukost tillsammans och tog det lugnt. Därefter satte jag igång att montera min Helmer medan Nadine sprang omkring och visade upp sina/mina My Little Ponys. RIKTIGA My Little Ponys från 80-talet, fulla med giftiga kemikalier osv.

Efter Helmer-monteringen, åter igen efter en heroisk insats av Anders, rullade jag in båda två i sovrummet. Nu återstår bara att städa sminkbordet och sortera in sånt som inte behöver stå framme i den ena Helmern. Trevligt =)

Nå, därefter vattnade och duschade jag lite krukväxter och sedan mig själv. Dags för en tur på stan och ”Babbloteket”. Barnavdelningen nästa! Vi hann även med ett besök på Telenor så Anders äntligen kunde byta ut sin sk SmartPhone från Nokia som numera endast går att ringa med… HTC Desire blev det, ska se om jag kan använda den sedan eller om jag får leta vidare efter min nästa lur. Mina krav är endast två, stor skärm och tryckkänslig (inte värmekänslig som iPhone). Verkar omöjligt att finna numera.

Efter Biblioteket tog vi bussen till Hageby för att hämta ut Bellas nycklar. Tänk om någon hade sagt att det var gamla Vägverkets lokaler istället för att ge mig en adress, då hade vi sluppit springa omkring i superhettan Allan och leta! Nåja, det slutade lyckligt och vi firade med en sen lunch på 4-Kök. Rejäl och god husman!

Därefter en buss direkt hem, via Posten och rakt ner i sängen. Trött, ja. Klockan 20 åkte vi tillbaka till Hageby, öppnade alla fönster i Bellas lägenhet och tog emot dem vid halv eller så.

Men ok, sminket då säger ni? Ja, bas av Mac, Studio Fix Foundation och Mineralize puder. Även rouget är från Mac. Grundade ögonlocken med Too Faced Shadow Insurence och tog sedan en svart glitterskugga från en H&M palett i ytterkanterna. Läpparna har ett rött stain och det röda blomsterdiademet är egentligen Nadines. Men hon tyckte jag skulle ha det idag och visst var jag söt i det?

Nu ska jag nog lägga mig tror jag. Tack för att du läste!

  1. Snygg som sjutton! :)

    Ang telefon. Det finns några Sony Ericsson med tryckkänslig skärm. Jag jobbar i branschen. Själv har jag inte så långa naglar så värmekänslig skärm funkar för mig. Satio och Vivaz är bra telefoner med tryckkänslig skärm. Satio har ju dessutom suuuuperbra kamera. Samsung Omnia II är också en variant. Sen kan jag tycka att telefoner som HTC Desire är snabbare.

  2. Jag har en Samsung Jet som jag tycker funkar skitbra med långa naglar. Det finns ju självklart nyare modeller, men Jet:en är väldans prisvärd.

Comments are closed.